Informācijas par vispārīgā datu aizsardzības regulu
No lētākas līdz dārgākai
No dārgāka līdz lētākam
 
Pievienot salīdzinājumam
 
Fractal Design Pop Air RGB TG futrālis (FD-C-POR1A-05) [Obudowa]
 
 
99.31 EUR
Piegādes laiks 12 darba dienas
5
Piegādes laiks 12 darba dienas
Pirkt
 
Preces Nr.1603142 
EAN7340172703020 
RažotājsFractal Design 
 Fractal Design Pop Air Atklājiet stila un funkcionalitātes kombināciju ar Pop sēriju. Pop Air ievieš pieeju gaisa plūsmai, apvienojot precīzu inženieriju ar dinamisku dizainu. Visa sērija piedāvāstabilu pamatu un izcilu darbu, sniedzot visiem lietotājiem daudz iespēju un manevrēšanas iespējas. Slēpts nodalījums Divi uzmanīgi paslēpti 5.25" Bays ar uzglabāšanas un magnētisku vāku. Daudzpusīgsdiska atbalstsDivas ārkārtīgi daudzpusīgas atmiņas paplātes vienlaikus atbalsta 3,5 collu diskus. Komplektā ietilpst arī īpašs SSD turētājs 2x 2,5 collām. Vienkārša kabeļu pārvaldība ar vairākiempiestiprināšanas punktiem, iepriekš instalētām kabeļu saitēm un ērtiem, īpaši lieliem kabeļa ievades caurumiem.
Parādiet savu uzbūviViegli uzstādāms rūdīta stikla sānu panelis ļauj attēlot komponentus (tikai TG modeļiem)Ievietoti radiatori 280 mm priekšpusē, 240 mm augšpusē un 120 mmaizmugurē.Priekšējais siets ar šūnveida rakstu rada pārsteidzošu vizuālo efektu, kas piešķir Pop sērijai unikālu raksturu. Viegli tīrāms priekšējais siets darbojas kā putekļu filtrs, vienlaikusnodrošinot lielu gaisa plūsmuIekļauti trīs 120 mm Aspect 12 RGB ventilatori (RGB versijas) vai Aspect 12 (versijas, kas nav RGB versijas)
 
 Lūdzu, ņemiet vērā, ka pasūtot sistēma parāda ORIENTĒJOŠO piegādes laiku. Piegādes termiņi var mainīties atkarībā no svētku dienām, kurjera pakalpojumu iespējām un citiem iemesliem. Ja jums ir jautājumi par pasūtījuma statusu vai piegādi, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas centru. Brīdinām. Produkta krāsa un izskata var atšķirties no fotoattēla.