Informācijas par vispārīgā datu aizsardzības regulu
No lētākas līdz dārgākai
No dārgāka līdz lētākam
 
Pievienot salīdzinājumam
 
Huzaro Mark Adler Leader 7.0 Balts rakstāmgalds [Biurko White] / 7F58-81094
 
 
169.18 EUR
Piegādes laiks 11 darba dienas
5
Piegādes laiks 11 darba dienas
Pirkt
 
Preces Nr.1941927 
RažotājsHuzaro 
 Īpašas funkcijas:Ergonomisks paceļamais galdsar regulējamu augšdaļas augstumuLieliski piemērots darbam sēdus un stāvus pozīcija
Intuitīvs vadības panelis ar atmiņas iestatījumiemUzlabots dzinējsar maksimālā celtspēja 80 kgGalda virsmas augstums regulējams no 72 cm līdz pat 118 cm Klasiska galda virsma, kas izgatavota noaugstas kvalitātes materiāliemMinimālistisks dizains unaugsta estētika Galda virsma gandrīz 2 cm biezaIzturīga metāla konstrukcija
  • Stabilas kājas ar regulējamām kājāmElektriskais rakstāmgalds ar regulējamu augstumu Līderis biroja mēbeļu vidū Galds ar elektriski regulējamu galda augstumu ir ideāli piemērots efektīvam darbam,mācībām un izklaidei.Nodrošinaērtu darbu sēdus un stāvuspozīcijā. strong>.Regulējams galdsir ideāli piemērots birojiem, kur vienu darbstaciju izmanto vairāki lietotāji.Paldies uz elektriskoaugstuma regulēšanu Leader 7.0 darba virsma ātripielāgosies katra darbinieka individuālajām vajadzībām.Strādājiet aktīvi unaizmirstiet par muguras sāpēm. strong>.
    Rokas vadības panelis ar iestatījumu atmiņuIntuitīvs vadības panelis.
    Tikai viens klikšķis, lai atgrieztos iepriekš saglabātajā darba virsmas augstumā.Divu pogu izmantošana >var precīzi pielāgot galda virsmas augstumu savām šī brīža vajadzībām.Vingrošana irveselīga, bet, regulējot galda virsmas augstumu, tas ir lieki - vadības panelis vienmēr ir pie rokasstrong> neatkarīgi no tā, vai stāvat vai sēdāt.LCD displejsnosaka augstumu no galda virsmas arprecizitāti 1 cm. Maksimāli efektīvs motorsPastiprināts motors garantē vienmērīgu augšējā augstuma regulēšanu pat ar maksimālo slodzi uz galda (līdz 80 kg).Kluss mehānismsnetraucē darbu unkoncentrēšanās.Augstas kvalitātes motorsgarantē precizitāti rakstāmgalda augstuma iestatīšanā.

    Pastiprinātas kājasPastiprinātas kājas ar regulējamu augstumu garantē stabilu darbību.Pēdas to dara. nesaskrāpē grīdu un ir ērti pārvietojami.

    Kabeļu ieejas abās galda virsmas pusēsDivas kabeļu atveres ļauj sakārtot darba vietu un labi organizēt aprīkojumu.
    Ievadi abās darba virsmas pusēsviegli pielāgojiet telpu savām vajadzībām.

  •  
     Lūdzu, ņemiet vērā, ka pasūtot sistēma parāda ORIENTĒJOŠO piegādes laiku. Piegādes termiņi var mainīties atkarībā no svētku dienām, kurjera pakalpojumu iespējām un citiem iemesliem. Ja jums ir jautājumi par pasūtījuma statusu vai piegādi, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas centru. Brīdinām. Produkta krāsa un izskata var atšķirties no fotoattēla.