Informācijas par vispārīgā datu aizsardzības regulu
No lētākas līdz dārgākai
No dārgāka līdz lētākam
 
Pievienot salīdzinājumam
 
Iso Trade Izglītojoša pērtiķu spēle svari [Gra edukacyjna waga szalkowa]
 
 
11.59 EUR
Piegādes laiks 15 darba dienas
468
Piegādes laiks 15 darba dienas
Pirkt
 
Preces Nr.1789968 
EAN5900779939523 
RažotājsIso Trade 
 IZGLĪTOŠA PĒRKTIŅA SPĒLEIZGLĪTĪGA SPĒLE PĒRKTIŅU -Šī unikālā rotaļlieta ir lieliski piemērota pirmsskolas vai agrīna skolas vecuma bērniem. Komplektā ietilpst: svari ar mērkaķi, mazi pērtiķi,skaitļi, svari un tabulas ar vienādojumiem.Tas ir ideāls veids, kā pavadīt brīvo laiku ar vienaudžiem vai ģimeni. SPĒLES NOTEIKUMI -Mēs uzzīmējam vienu no dēļiem un pēc tam pārbaudām, kādsvienādojums ir uz tā. Izmantojot komplektā iekļautos skaitļus un mazos pērtiķus, mēģinām aprēķināt nezināmo. Vienādojuma rezultāts ir pamats turpmākai spēlei. Uz vienas pannas liekam kaķu skaitu, kasvienāds ar rezultātu, uz otrās uzliekam skaitli - rezultātu.Tas ir vienīgais veids, kā līdzsvarot mērogu, pārbaudiet, vai jūs to varat izdarīt! DZĪVAS KRĀSAS —rotaļlietai ir spilgtas,interesantas un uzmanību piesaistošas ​​krāsas, kas veicina mazulis spēlēties ar svariem. Spēles galvenais varonis ir mērkaķis -mīļš dzīvnieks aicina spēlēties!VIŅAM IZKLAIDĀS UN MĀCA —Spēle irne tikai lielisks garlaicības mazināšanas un jautrības veids, bet arī izglītojoša. Tas būs lieliski piemērots bērniem, kuriem nav lielas vēlmes mācīties, zināšanu iegūšana rotaļājoties viņiem sagādāsprieku un nostiprinās svarīgas zināšanas. SPECIFIKĀCIJA- materiāls: plastmasa; krāsa: daudzkrāsains; svara izmēri: 26cm x 16cm x 14cm; viena mērkaķa izmēri: 2,5cm x 2,5cm; kartes izmēri: 12,5 x 9cm;iepakojuma izmēri: 26,5 cm x 26,5 cm x 7,5 cm; svars: 0,49 kg; svars iepakojumā: 0,605 kg.SPECIFIKĀCIJAS:
  • materiāls: plastmasakrāsa: daudzkrāsainssvara izmēri: 26cm x 16cm x14cmviena mērkaķa izmēri: 2,5 cm x 2,5 cmkartiņas izmēri: 12,5 x 9 cmiepakojuma izmēri: 26,5 cm x 26,5 cm x7,5 cmsvars: 0,49 kgsvars iepakojumā: 0,605 kgIEKĻAUTI:krāsaini svari
  •  
     Lūdzu, ņemiet vērā, ka pasūtot sistēma parāda ORIENTĒJOŠO piegādes laiku. Piegādes termiņi var mainīties atkarībā no svētku dienām, kurjera pakalpojumu iespējām un citiem iemesliem. Ja jums ir jautājumi par pasūtījuma statusu vai piegādi, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas centru. Brīdinām. Produkta krāsa un izskata var atšķirties no fotoattēla.